Op woensdag 12 maart hebben wij op feestelijke wijze onze winkel heropend! Wij heten u van harte welkom in uw vernieuwde C1000 Huibers. We zijn trots op onze nieuwe winkel, waarin u door de vertrouwde gezichten geholpen wordt. De winkel is opgefrist met nieuw inventaris en het personeel is in nieuwe bedrijfskleding gestoken. Ook is het assortiment uitgebreid met 500 artikelen.

Wat hebben we gedaan?
De groente-afdeling is verplaatst naar achter in de winkel waar afgelopen maanden is gebouwd aan een nieuwe laad- en loshal. Ook de kaasafdeling is verplaatst en zit nu op een logische plek naast de vleeswaren.

Wat gaan we nog doen? 

We gaan onze winkel de komende maanden uitbreiden op de plek van de oude groente-afdeling en het terrein hierachter waar vier woonhuizen stonden. De winkel wordt fors groter en we bouweneen parkeergarage zodat u in de toekomst terecht kunt in een prachtige nieuwe winkel met uitstekende parkeergelegenheid! Ondertussen winkelt u gewoon prettig door in onze opgefriste C1000!In onze planning is de bouw rond het einde van het jaar klaar. We houden u hiervan natuurlijk op de hoogte!

Hoe blijft u op de hoogte?
We laten u graag meekijken met de vorderingen van de bouw en hebben extra acties. Op C1000huibers.nl kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief. Ook via Facebook en op de schermen in de winkel houden we u op de hoogte. Hoe komt de vernieuwde en vergrote winkel eruit te zien? Wij willen van de nieuwe winkel een winkel maken waar u als klant blij van wordt. Meer ruimte in de winkel voor een heel breed assortiment, ruime
looppaden en meer parkeergelegenheid. We gaan op termijn over op de sterke Jumbo formule met gegarandeerd de laagste prijs en de beste service. Maar we nemen als bijna 100 jarig familiebedrijf natuurlijk onze sterke punten gewoon mee: bekende medewerkers, lokale acties, brood van bakker ten Veen, de ambachtelijke C1000 slagerij met veel voordelige aanbiedingen, enzovoort! Graag verwelkomen wij u bij onze vernieuwde C1000 met alle aanbiedingen, acties en vertrouwde gezichten die u van ons gewend bent!

tijdelijke winkel graphic